Voordelen online boodschappen (4 voordelen!)

voordelen online boodschappen

Helemaal tijdens de huidige Corona crisis neemt de online boodschappen markt een enorme toevlucht. Naast het feit dat het lekker makkelijk is, is het natuurlijk ook een stuk veiliger. Zelf doe ik al jaren online de boodschappen. Het bespaard je een hoop tijd en ook vooral ergernis.. Helemaal als je een 8 tot 5 baan hebt en veroordeelt bent tot het doen van je boodschappen op zaterdag.. Voor niemand leuk. De voordelen van online boodschappen doen zijn dus enorm.  Omdat ik er zo positief over ben wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen in de onderstaande voordelen/tips.

  • Tijdbesparing
  • Alles op één plek
  • Verser en schoner dan rechtstreeks uit de supermarkt
  • Geld besparen een groot voordeel van online boodschappen doen.

Tijdbesparing, online boodschappen doen

Tijd is geld.. één van de grote voordelen van online boodschappen doen is natuurlijk de tijdbesparing die je hebt. Denk alleen eens aan de tijd die je kwijt bent om er naartoe te rijden of fietsen, dan hebben we het nog niet gehad over de tijd in de kassa en de ‘vervelende’ mensen die alles op hun gemak doen. Deze tijd die je hiermee bespaard kun je besteden aan andere zaken zoals hobby’s.

Wanneer je online boodschappen doet kun je in een paar minuten klaar zijn. Je weet wat je nodig hebt en je hoeft niet eerst alle gangpaden door om ze vervolgens 3 x in je hand te hebben alvorens ze in je voorraad kast liggen. Ook kun je in slechts enkele klikken eenvoudig afrekenen i.p.v. dat je in de rij voor de kassa moet staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je minder snel verleidt wordt tot het doen van zogeheten impuls aankopen. Ook de aanbiedingen loop je niet mis, want ook online geniet je dezelfde aanbiedingen als in de supermarkt.

Alles op één plek

Een ander voordeel van online boodschappen is dat je alles op één plek hebt. Wanneer je vaker online boodschappen gaat doen kun je een favorietenlijstje maken. 80% van onze boodschappen zijn namelijk routine aankopen die wekelijks terugkomen. Op deze manier hoef je enkel de overige 20% te doen.. Scheelt extra tijd. daarnaast ook geld, gezien je sneller klaar bent en minder verleidingen hebt. Wie wil dat nou niet, goedkope boodschappen ?

Verser dan rechtstreeks uit de supermarkt

Wanneer je online je groente en fruit besteld is het doorgaans verser dan wanneer je naar de supermarkt gaat. Hoe kan dit zal je je afvragen? Wanneer je naar de supermarkt gaat is de kans dat meerdere mensen je groente of fruit in de handen hebben gehad. Dit is wanneer je het online besteld niet het geval. Doordat het in een distributiecentrum ligt komen hier geen klanten bij. Conclusie het is een stuk hygiënischer, een fijn bijkomstig voordeel van online boodschappen doen.

online boodschappen

Geld besparen een groot voordeel van online boodschappen doen

Geld besparen, dat wil toch iedereen, vooral wanneer je je uitgaven in de gaten moet houden omdat je het lastig vindt grip te krijgen op je geld. Het voordeel aan online boodschappen doen is dat je alle aanbiedingen in één oogopslag beschikbaar hebt. Op deze manier kun je altijd een product in huis krijgen voor de beste prijs. Mocht je naast het besparen op verschillende zaken meer te besteden willen hebben, kijk dan eens naar de mogelijkheden om je inkomsten te verhogen. Hier zijn verschillende opties voor..

Meer tips om te besparen?

Wil jij naast het naast de voordelen van het online boodschappen doen ook extra besparen op andere zaken zoals kleding of je autoverzekering? Lees dan mijn blog over het kopen van goedkope kleding.

 Naast goedkope kleding zijn er tal van bespaartips.. ik geef je 12 tips om eenvoudig te kunnen besparen. Ik hoop dat bovenstaande tips je kunnen helpen, naast deze tips kun je ook eenvoudig besparen op tal van andere zaken. In de verschillende bespaarblogs vertel ik je er meer over. Ook wanneer je een zakcentje wilt bijverdienen naast je vaste baan om je inkomsten te verhogen kun je kiezen voor een Sidehustle.

Mocht je aanvullingen en/of vragen hebben laat het mij dan gerust weten. Dat kan door een berichtje achter te laten op de contact pagina of een mail te sturen naar info@omgaanmetgeldzaken.nl. Ik help je graag!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 18 mei 2020

    […] kan zorgen voor een leuke besparing. Kijk ook eens online naar aanbiedingen, dit is één van de voordelen van online boodschappen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *