Sidehustle

Sidehustle ook wel bekend als bijverdienen naast je normale baan. Geld verdienen, het kan op allerlei verschillende manieren. De voornaamste is natuurlijk salaris. Salaris is de beloning voor verrichte arbeid voor een werkgever. Deze beloning wordt vaak maandelijks uitgekeerd en is voor de meeste mensen hun primaire en vaak enige inkomen.

Bijverdienen, naast je reguliere inkomen

Er zijn tal van mogelijkheden om naast je reguliere baan een extra zakcentje bij te kunnen verdienen. Dit fenomeen is al langer bij enkele van ons bekend, maar de term sidehustle is sinds enkele maanden overgewaaid uit Amerika naar ons land. Dit wil niet meer zeggen dan één of meerdere inkomsten bronnen naast je salaris.

Tips en (eigen)ervaringen lees je in deze onderstaande blogs

Manieren van Sidehustle

Sidehustle kun je op veel verschillende manieren toepassen, het is vaak iets waar je goed in bent en ook leuk vindt om te doen. Neem bijvoorbeeld een schilder die in de avonduren extra bijverdiend. Ook als je een goed ben ik schrijven is het heel goed mogelijk om als tekstenschrijver aan de slag te gaan als freelancer. Er zijn bijvoorbeeld tal van mensen die geld verdienen met bloggen.

In de verschillende blogs op deze pagina ga ik jullie vormen van Sidehustle laten zien en ga ik hier ook dieper op in. Hoe fijn is het dat je naast je reguliere inkomsten nog een extra inkomsten bron genereert. Het hoeft niet direct om duizenden euro’s extra te gaan, maar begin eens met wekelijk €25,- dat is toch €1.300,- extra per jaar. Dit is voor veel mensen het jaarlijkse vakantiegeld. Hoe fijn is het dat jij door neveninkomsten een extra zakcentje kunt bijverdienen.

Hoeveel tijd kost het om een sidehustle te doen?

Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd je eraan besteed, sommige mensen besteden dagelijks een uur aan sidehustle. Ook zijn er mensen die meerdere sidehustles erop nahouden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een blogger die ook oppast. Dit is perfect met elkaar te combineren, je blogt over wat je hebt meegemaakt als oppas. Hoe fijn is dit, dan raak je 2 vliegen in 1 klap.

Hoe begin ik met sidehustle

Beginnen met sidehustle hoeft niet lastig te zijn, bedenk wat jij leuk vindt om te doen en hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. Op de website van Fiverr kun je eenvoudig je diensten aanbieden. Maar vraag ook eens rond in de buurt.. Misschien ligt er een sidehustle voor het oprapen en kun jij wekelijks bij verschillende mensen de tuin doen of de boodschappen halen?

Kortom, wacht niet en genereer een extra vorm van inkomsten. Op deze manier kun je jezelf het een stuk makkelijker maken. En zeg nou zelf, die Netflix film kan ook wel even wachten.. jij wil toch ook meer te besteden hebben voor dat extra paar schoenen die je altijd al wilde?