Gratis streamen via Videoland (Tips)

Gratis streamen via videoland

Gratis streamen via Videoland, dat zouden we allemaal wel graag willen vind je niet? Hoe fijn is het dat je gratis je favoriete films en series non stop kunt streamen op ieder gewenst apparaat waar je maar wil? Videoland is al enkele jaren erg populair, regelmatig worden er op videoland series en films uitgebracht die Exclusief te zijn bij videoland. Op deze manier probeert videoland zichzelf zo goed mogelijk in de markt te positioneren.

Maar voordat je videoland kunt kijken moet je in de meeste gevallen eerst een abonnement afsluiten. Of ben jij ook zo’n mee kijker of andermans abonnement en kosten? Groot gelijk, want het leven is al duur genoeg.. En wees nou eerlijk wie wil er nu niet besparen op zijn vaste lasten? Toch zijn er ook andere mogelijkheden om volledig gratis Videoland te kunnen streamen zonder dat je afhankelijk hoeft te zijn van iemand anders z’n abonnement! Wil jij weten hoe? Lees dan snel verder, dan vertel ik je hoe je dit kunt doen.

Knus lifestyle

Wat is videoland ?

Videoland ook wel ‘de Netflix van Nederland’ genoemd. Videoland is een streamingdienst van RTL. Op videoland kun je maandelijks de nieuwste series en films kijken. Een erg populaire optie is het vooruit kijken van je favoriete serie. Hoe leuk is het, dat jij al weet wat er gebeurt met Ludo terwijl je vriendin nog een week moet wachten? Op videoland kun jij GTST (Goede tijden, Slechte tijden) tot wel een week vooruit kijken, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Meerdijk!

Videoland is zowel op televisie als telefoon of tablet te bekijken. Het grote voordeel is dat je ook rustig thuis op Wifi je favoriete films en series kunt downloaden om ze vervolgens in de bus, trein, auto of het vliegtuig te bekijken zonder dat dit ten koste gaat van je databundel, die wil je immers gebruiken voor Facebook, Instagram en het lezen van de leerzame blogs op deze website natuurlijk!

Kies de juist TV

Om optimaal te kunnen genieten van je favoriete films & series op Videoland, dan is het van groot belang dat je hier ook een bijpassende televisie voor hebt! Kijk hier voor de top 10 beste prijs/kwaliteit televisies voor ieder budget! zodat jij perfect gratis videoland kunt streamen.

Wat kost Videoland ?

Als je Videoland wilt kijken moet je hier een abonnement voor afsluiten. Nu hoor ik je denken, maar het kan toch ook gratis? Dat klopt, maar helaas niet je hele leven lang.. Dus vroeg of laat zal ook jij moeten gaan betalen voor je Videoland abonnement.

In tegenstelling tot Netflix heeft Videoland 1 abonnementsvorm i.p.v. 3 zoals Netflix dit heeft. Een abonnement op de streamingdienst van Videoland kost maandelijks € 8,99 en je kunt met maximaal 4 personen tegelijk kijken. Dat betekend in het gunstigste geval dat je een abonnement op videoland je nog geen €2,50 per maand kost. Neem daarbij de kosten van je Netflix abonnement welke je ook deelt met 4 mensen en je kunt onbeperkt streamen waar en wanneer je maar wilt op zowel Videoland als Netflix voor €6,- per maand!

Hoe kan ik gratis streamen via Videoland ?

Dit is het onderdeel waar je uiteindelijk voor naar dit blog bent gekomen! Nu zal je waarschijnlijk zelf wel begrijpen dat je leven lang gratis streamen via Videoland een utopie is. Toch zijn er  wel degelijk opties om toch kosteloos te kunnen genieten van je favoriete serie of film op Videoland. Dit kun je als volgt realiseren.. Sluit een proefabonnement af. Bij de streamingdienst van Videoland kun je voordat je een abonnement afsluit kosteloos (€ 0,01) een maand ‘proefkijken’. Ideaal voor het moment wanneer net jou favoriete serie uitkomt welke enkel te zien is op Videoland. Wel zul je eenmalig je rekening moeten verifiëren door middel van de betaling van €0,01. Wil je na deze proefperiode niet (betaald) verder kijken? Zet dan je abonnement stop! Sluit hier direct je proefabonnement af!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Extra tip!

Je proefperiode is voorbij, maar je hebt nog niet al je favoriete series gratis kunnen streamen via Videoland.. Niet getreurd! Start gerust een nieuwe proefperiode.. Hoe je dit doet vertel ik je nu, het is heel eenvoudig. Maak ‘gewoon’ een nieuw account aan en geniet wederom van de gratis proefperiode.

Pas alleen wel op dat dit niet met dezelfde email en bankrekening gebeurt als waarmee je de eerste proefperiode hebt aangevraagd. Gebruik dus de gegevens van je vriend of vriendin. Vraag hem of haar natuurlijk wel eerst om toestemming voordat je de gegevens gebruikt

gratis streamen videoland

Meer gratis streamen?

Wil jij naast het gratis streamen van Videoland ook gratis streamen via Netflix, Spotify of Disney+ dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je dit kunt doen.

Extra inkomsten genereren naast je vaste baan

Uiteraard kun je op meerdere vaste lasten besparen, denk hierbij aan bijvoorbeeld je autoverzekering of energie. Zo zijn er tal van mogelijkheden om extra te kunnen besparen op je vaste lasten. Op een gegeven moment kun je niet verder besparen op je vaste lasten, wil je dan toch meer geld overhoud dan kan Sidehustle de uitkomst bieden. Wil jij ook extra geld verdienen met jouw Sidehustle? Lees dan het hele blog voor 6 tips om bij te verdienen met Sidehustle. het opstarten van bijvoorbeeld een eigen webshop in de vorm van een Online Conceptstore kan een geweldig idee zijn!

Mocht je aanvullingen en/of vragen hebben laat het mij dan gerust weten. Dat kan door een berichtje achter te laten op de contact pagina of een mail te sturen naar info@omgaanmetgeldzaken.nl. Ik help je graag!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. 26 mei 2020

  […] jij naast het gratis streamen van Netflix ook gratis streamen via Videoland, Spotify of Disney+ dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je gratis kunt streamen via jouw favoriete […]

 2. 26 mei 2020

  […] Daarnaast zijn er ook tal van series die exclusief bij videoland te zien zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld de serie ‘Judas’ welke erg populair was en nog steeds is. Een abonnement op de streaming dienst van Videoland is € 8,99. Deze kun je delen met 4 personen, dat betekend als je het met 3 andere samen doet je maandelijks een bedrag van €2,25 kwijt bent. Je kwam hier natuurlijk voor de tip hoe je gratis kunt streamen op de streamingdienst videoland. Dit leg ik je uit in mijn blog Gratis streamen op videoland. Hier lees je alle tips en trucs hoe je dit eenvoudig kunt doen. […]

 3. 27 mei 2020

  […] jij naast het gratis muziek streamen via Spotify ook gratis streamen via Netflix, Videoland of Disney+ dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je dit kunt […]

 4. 27 mei 2020

  […] jij naast het gratis streamen van Disney+ ook gratis streamen via Netflix, Videoland of Spotify ? dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je gratis kunt streamen via jouw favoriete […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *