Gratis streamen via Netflix (Gouden tip!)

Gratis streamen via netflix

Gratis streamen via Netflix, dat is iets wat we allemaal wel graag zouden willen. Enkelen van ons doen het waarschijnlijk al alleen dan op de ‘ik lift mee op het abonnement van een ander zonder vergoeding’ manier. Het is immers allemaal al duur genoeg. Helemaal wanneer je ook een abonnement hebt op Videoland of Spotify. Uiteraard is met meeliften op het abonnement van een ander niets mis mee(slim zelfs!) Maar wisten jullie dat je ook eenvoudig gratis de nieuwste films en series kunt streamen via Netflix zonder dat je hier een abonnement voor hoeft te hebben waar je maandelijks voor betaald? Hieronder leg ik je precies uit hoe ook jij gratis kunt streamen via Netflix.

Wat is Netflix ?

Om gratis te kunnen streamen via Netflix is het natuurlijk handig om te weten wat Netflix is. Voor een groot deel van ons is Netflix inmiddels al niet meer weg te slaan uit ons dagelijks leven. Voor degenen die het nog niet helemaal helder hebben leg ik het in het kort even uit wat Netflix is en wat je er nu exact mee kunt.

Netflix is dienst waarmee je o.a. films en series kunt streamen, je kunt het eigenlijk vergelijken met het kijken naar een televisieprogramma op de tv. Netflix kun je op je telefoon, tablet op televisie kijken. Doordat het via het internet wordt gestreamt en het internet steeds sneller wordt is de beeld- en geluidskwaliteit erg hoog.

Netflix update met enige regelmaat het aanbod series en films. Zo raak je nooit uitgekeken. Netflix is eigenlijk een grote videotheek, maar dan online.

Wat kost Netflix ?

Als je Netflix wilt kijken moet je hier een abonnement voor afsluiten. Nu hoor ik je denken, maar het kan toch ook gratis? Dat klopt, maar helaas niet je hele leven lang.. Dus vroeg of laat zal ook jij moeten gaan betalen voor je Netflix abonnement .

Netflix kent verschillende abonnementsvormen:

 • Basic
 • Standaard
 • Premium

Basic

De basic variant kost maandelijks € 7,99 hiermee kun je slechts met 1 scherm kijken, dat betekend dat je niet tegelijkertijd met iemand op een ander scherm kunt kijken. Daarnaast kun je alleen in SD kijken en is HD en Ultra HD niet beschikbaar.

Standaard

Het standaard abonnement is één van de meest gekozen abonnementsvormen die de streamingdienst verkoopt. De kosten voor dit abonnement zijn maandelijks 10,99. Met dit abonnement kun je met 2 personen tegelijk streamen. Films en series in HD kijken, maar is Ultra HD niet beschikbaar.

Premium

Wanneer je met meerdere mensen tegelijk wilt en ook kunt kijken is het premium abonnement wellicht de voordeligste optie. De kosten voor dit abonnement bedragen € 13,99 per maand. Je kunt met 4 personen tegelijk kijken en zowel HD als Ultra HD zijn beschikbaar. Kortom wanneer je met z’n de kosten deelt kost het streamen je slechts € 3,50 per persoon per maand. Voor dit bedrag kun je eindeloos je favoriete films en series kijken waar en wanneer je maar wilt. Dit scheelt natuurlijk enorm wanneer je op je uitgaven moet letten en toch zorgeloos wilt streamen.

Hoe kan ik gratis streamen via Netflix ?

Dit is het onderdeel waar je uiteindelijk voor naar dit blog bent gekomen! Nou ik zal je vertellen, uiteraard is het leven lang gratis streamen via Netflix niet mogelijk. Toch zijn er mogelijkheden om toch kosteloos te kunnen genieten van je favoriete serie of film op Netflix. Hoe je dit kunt doen is als volgt.. ‘Het proefabonnement’ Bij de streamingdienst van Netflix kun je alvorens je een abonnement afsluit kosteloos (€ 0,01) een maand proberen. Perfect wanneer net jou favoriete serie uitkomt welke enkel te zien is op Netflix. Wel dien je eenmalig je rekening te verifiëren door middel van de betaling van €0,01. Daarna moet je natuurlijk niet vergeten je abonnement tijdig op te zeggen. Vraag hier direct je proefabonnement aan!

tip gratis netflix streamen
Extra tip!

Wanneer je na deze proefperiode nog niet uitgekeken bent kun je uiteraard nog een proefperiode aanvragen. Let wel op dat dit niet met dezelfde gegevens kan waarmee je de eerste proefperiode hebt aangevraagd. Gebruik dus de gegevens van je vriend of vriendin. Vraag hem of haar natuurlijk wel eerst om toestemming voordat je de gegevens gebruikt.

Conclusie gratis streamen via Netflix

Uiteraard is het ideaal om gebruik te maken van de proefperiode van Netflix, echter komt er een moment dat je er niet meer onderuit kunt en zal moeten gaan betalen om te kunnen blijven streamen. Let dan goed op voor welk abonnement je kies. De voordeligste keuze is natuurlijk het Premium abonnement te kiezen en deze kosten te delen met vrienden of familie. Let hierbij wel op dat je een uniek wachtwoord kiest voor je account. Wanneer je dezelfde kiest als voor bijvoorbeeld je e-mail of bankzaken is er een kans dat iemand bij je persoonlijke gegevens kan komen.

Meer gratis streamen?

Wil jij naast het gratis streamen van Netflix ook gratis streamen via Videoland, Spotify of Disney+ dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je gratis kunt streamen via jouw favoriete streamingdienst!

Extra besparen op je vaste lasten

Uiteraard kun je op meerdere vaste lasten besparen, denk hierbij aan bijvoorbeeld je autoverzekering of energie. Zo zijn er tal van mogelijkheden om extra te kunnen besparen op je vaste lasten. Wil jij weten hoe, lees dan deze 12 tips om direct tot wel 100 euro per maand te kunnen besparen.

Mocht je aanvullingen en/of vragen hebben laat het mij dan gerust weten. Dat kan door een berichtje achter te laten op de contact pagina of een mail te sturen naar info@omgaanmetgeldzaken.nl. Ik help je graag!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. 26 mei 2020

  […] Netflix, we kunnen wel zeggen dat Netflix ‘DE’ streamingdienst van het moment is op het gebied van Film en series. Echter is het niet voor iedereen weggelegd hier ook daadwerkelijk een abonnement voor aan te schaffen. De kosten van een Netflix abonnement lopen uiteen van € 7,99 tot € 13,99 per maand. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze kosten terug te brengen tot een absoluut minimum. Er zijn zelfs mogelijkheden om gratis te kunnen streamen op Netflix. Wil jij weten hoe ? Lees dan mijn hele blog met alle tips en trucs om gratis jouw favoriete film en series te kunnen str…. […]

 2. 26 mei 2020

  […] jij naast het gratis streamen van Videoland ook gratis streamen via Netflix, Spotify of Disney+ dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je dit kunt […]

 3. 27 mei 2020

  […] jij naast het gratis muziek streamen via Spotify ook gratis streamen via Netflix, Videoland of Disney+ dat kan! Lees dan snel mijn tips hoe je dit kunt […]

 4. 27 mei 2020

  […] is net als Netflix een streamingdienst. Dat houdt in dat je voor een vast bedrag per maand onbeperkt exclusieve […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *