Geld verdienen met AliExpress

geld verdienen met AliExpress

Geld verdienen met AliExpress naast je vaste baan, dat is toch iets wat iedereen wil. Laten we eerlijk zijn uiteindelijk gaan we allemaal naar ons werk voor het geld wat we ermee verdienen. Neemt uiteraard niet weg dat plezier in je werk ook een erg grote rol speelt in het uitvoeren van je werkzaamheden. Zeg nou zelf, met tegenzin naar je werk, dat wil toch niemand? Een uit Amerika overgewaaid fenomeen ‘Sidehustle’ wint ook in ons land steeds meer aan populariteit, maar wat is een Sidehustle nu precies? Een Sidehustle is niets meer dan zoals het woord als zegt ‘Side’ een neven inkomen, bijvoorbeeld naast je vaste baan.

Geld verdienen met AliExpress is een vorm van Sidehustle welke we in deze blog gaan bespreken. Zelf verdien ik maandelijks enkele tientallen euro’s bij met de doorverkoop van producten van AliExpress op o.a. Marktplaats, Ebay & Facebook. Zonder dat dit al teveel tijd in beslag neem, laten we zeggen maximaal een uur of 2 per week!

Hoe kun je geld verdienen met AliExpress ?

Hoe je geld kunt verdienen met AliExpress kan in principe erg simpel zijn.. Je moet de juiste producten kiezen en je moet geduld hebben, daarnaast moet je je artikelen onder een zo groot mogelijke doelgroep onder de aandacht brengen. Dit klinkt natuurlijk erg eenvoudig, maar dit is niet altijd het geval.. We beginnen met de juiste producten, zelf ben ik begonnen met zonnebrillen van het welbekende merk Ray-Ban.

Ik heb er in 1e instantie 4 gekocht, de kosten hiervoor bedroegen in totaal € 16,60 inclusief verzending. Wat neerkomt op een bedrag van € 4,15 per zonnebril. Het verzenden kost € 6,75. Je wilt immers wel dat je koper de zonnebril goed binnenkrijgt. Dat betekend dat de kostprijs van je zonnebril uitkomt op een bedrag van € 10,90. Kort samengevat, alles boven deze prijs is ‘Winst’.. Wat ik zelf merkte is dat spelen met de prijs erg goed helpt, we willen immers allemaal korting.. ik bood ze aan voor de volgende prijs; van €24,99 voor €19,99 met een ondergrens van 15 euro wanneer €19,99 ook teveel was. Ik was binnen 3 weken alle 4 de zonnebrillen kwijt 3 stuks voor de gevraagde €19,99 en de laatste zonnebril voor €16,75

 • Mijn totale kosten waren €10,90 x 4 = €43,60
 • De totale opbrengst was €19,99 x 3 + €16,75 = € 76,72
 • De totale winst is            €76,72 – € 43,60 = €33,12
Geld verdienen met AliExpress

Tips voor een goede verkoop

Om je producten goed te kunnen verkopen zijn een aantal zaken van wezenlijk belang;

 • Wees altijd eerlijk over wat je verkoopt
 • Zorg dat je eigen foto’s maakt
 • Zorg dat je uitgebreid de productspecificaties vermeld

Een andere belangrijke tips is, schrijf een goede verkooptekst en sla deze op in bijvoorbeeld ‘WORD’, zoals je weet zakken de advertenties op Marktplaats erg snel, ik herplaatste daarom mijn advertenties wekelijks. Wanneer je de tekst en afbeelding gereed hebt is het een kwestie van enkele minuten alvorens je nieuwe advertentie is geplaatst en weer hoger genoteerd staat.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wat zijn goede producten om in te kopen op AliExpress?

De juiste producten kan lastig zijn, echter hoeft dit niet het geval te zijn. Wat ik vaak doe is inspelen op de trend. In de winter hoef je geen zonnebrillen te verkopen, in de zomer geen dikke truien..

Zelf houd ik als stelregel dat de prijs van een artikel niet boven de €10,- inkoop ligt, je moet er immers ook nog je eigen ‘marge’ overheen zetten. Producten die het altijd goed doen;

 • Opladers (iPhone, Samsung etc.)
 • Telefoonhoesjes
 • Horloges
 • Kinderkleding
 • Speelgoed

Conclusie

Geld verdienen met Aliexpress kan ook voor jou een leuke extra inkomsten bron zijn, momenteel heb ik zelf de tijd en ruimte niet om er meer aandacht aan te besteden. De reden hiervoor is dat ik meerdere vormen van Sidehustle voer naast mijn vaste baan, in het blog ‘Geld verdienen met Sidehustle’ geef ik 6 tips waarmee jij ook kunt bijverdienen met een Sidehustle. Je hebt naast je fulltime job van 40 uur nog voldoende tijd over, dus wacht niet en begin vandaag!

Er zijn zelf voorbeelden van mensen die na een tijd Sidehustle hier hun full time job van hebben kunnen maken, hoe gaaf is dat! Ook kun je naast het genereren van een extra inkomstenstroom besparen op bijvoorbeeld je boodschappenautoverzekering of andere zaken. Dan sla je 2 vliegen in 1 klap! Wil jij meer tips om geld te besparen? lees hier de verschillende bespaartips. Heb jij nog tips of ideeën voor een goede Sidehustle, laat het mij dan gerust weten via het contactformulier of per mail dan voeg ik hem toe! Info@omgaanmetgeldzaken.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. 24 augustus 2020

  […] het doorverkopen van producten van AliExpress op bijvoorbeeld marktplaats? Lees dan mijn hele blog; Geld verdienen met AliExpress en begin […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *