Gastbloggers gezocht!

gastbloggers gezocht

Vind jij het net als in leuk om je ervaringen op het gebied van geldzaken met andere mensen te delen? En deze mensen hier wellicht mee te kunnen helpen? Dan ben je hier op het juist adres. De blogs die ik schrijf zijn veelal geschreven uit eigen ervaringen. Enkele jaren geleden heb ik in hetzelfde schuitje gezeten als vele nu vervelend genoeg nog steeds zitten.. in de schulden. Schulden mogen geen taboe zijn en door mijn ervaringen wil ik anderen helpen met dagelijkse zaken.

Mij hele verhaal lees je hier…

Heb jij tips of wil je graag jou ervaringen delen om mensen die problemen hebben met geldzaken te kunnen helpen? Dan ben je hier op de juiste plaats. Ik ben op zoek naar enthousiaste gastbloggers die het leuk vinden hun verhaal met mij en mijn lezers te delen.

Geen verplichting

Ik zou het ontzettend leuk vinden wanneer je meerdere ervaringen met onze lezers zou willen delen, maar dit is abosluut geen verplichting. Wanneer jij een leuke ervaring wilt verwerken in een eenmalig blog dan ben je van harte welkom!

Waar moet mijn blog aan voldoen ?

Gastblogs zonder commerciële- en/of marketingdoeleinden kunnen bij een akkoord gratis worden geplaatst op onze blog. Andere artikelen kunnen tegen betaling, na controle worden geplaatst. Uiteraard alleen als deze past binnen de huidige content. Vul het contactformulier voor meer informatie over de mogelijkheden tot de plaatsing van jouw gastblog(s).

Uiteraard ben je volledig vrij een link naar je eigen blogpagina te plaatsen. Wellicht kunnen we blogs met elkaar uitwisselen.

Dus heb jij zaken die je graag wilt delen op het gebied van geld. hierbij kun je denken aan;

  • Schulden
  • Spaartips
  • geld verdienen
  • bespaartips
  • etc.

Wacht dan niet en laat een berichtje achter zodat we met elkaar in contact kunnen komen. wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen en vloeit er een vruchtbare samenwerking uit.

Groetjes,

Jeremey

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen