Contact

Wat leuk dat je contact met mij op wilt nemen, je kunt met van alles bij mij terecht. Vind jij het ook lastig om je inkomsten en uitgaven op een rij te krijgen? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen en ik probeer je zo goed mogelijk te helpen.
Uiteraard wordt alle informatie welke je met mij deelt volledig vertrouwelijk behandeld.

Je mag ook anoniem contact opnemen dat is uiteraard geen enkel probleem. Schulden mogen geen Taboe zijn en je hoeft je helemaal nergens voor te schamen. Ik heb er juist alle respect voor dat je er open in bent. Alleen dan kan je geholpen worden en uit je schulden komen. Ook ik vond het lastig om uit de schulden te komen, maar door mijn trots aan de kant te zetten en hulp te hebben gezocht is het mij toch gelukt! Dat kun jij ook! Wacht geen dag langer want de schulden stapelen zich alleen maar op om over de rentes nog maar niet te spreken!

Je mag mij ook rechtstreeks mailen op info@omgaanmetgeldzaken.nl

    Wanneer je mij een berichtje hebt gestuurd of het contactformulier heb ingevuld probeer ik binnen 24 uur een reactie terug te geven. Wanneer je graag een financieel plan wilt ontvangen kan het natuurlijk wat langer duren voordat we dit met elkaar hebben opgesteld.

    Ik zal je na het eerste mailcontact vragen om de benodigde informatie aan te leveren. Ik probeer dan passend bij je situatie een mooi en vooral realistisch plan te maken. Op papier is alles mogelijk, maar het moet ik praktijk wel toepasbaar zijn en passen bij je situatie. Daarom is het per persoon verschillend en dus ook echt maatwerk. Heb je een eenvoudige vraag of wil je tips laat dan ook gerust een berichtje achter. Ik probeer je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien.

    Wil je zelf alvast beginnen? Dat kan, in het blog; in 5 stappen je inkomsten en uitgaven op een rij wordt uitgelegd hoe je dit eenvoudig zelf zou kunnen doen. Hierbij kun je ook een vooraf ingevulde Excelsheet downloaden. Mocht dit toch te lastig blijken en vind je het moeilijk overzicht te krijgen laat het mij weten, dan vullen we hem samen in.